Fastigheter som ny investering

Investerar i fastigheter för långsiktig ändamål

Investerar i fastigheter för långsiktig ändamål

Den genomsnittliga fastighetsinvesteraren kommer aldrig att uppleva den typ av tillväxt som ett fastighetsinvesteringsföretag kan uppnå genom att investera i fastigheter. Men för den genomsnittliga fastighetsinvesterare som just har börjat lära sig om att investera, kan de fortfarande göra en stor vinst, eftersom investera i fastigheter är mycket enkel och vem som helst kan göra det. Precis som alla andra investeringar, kräver det noggrant övervägande om vilka investeringar du ska göra för att säkerställa en stor avkastning på din investering.

De flesta investerare väljer att investera i fastigheter eftersom de tror att detta är en tillgång som kommer att fortsätta att uppskatta i värde över tiden. I verkligheten måste nästan 75% av vinsten för alla REIT (fastighetsinvesteringar trust) kommer från fastigheter hyra (som omfattar bostadsfastigheter, kommersiella fastigheter och mark) och de är skyldiga att dela upp denna hyresintäkter jämnt bland investerare som utdelningar. Dessutom är hyresinkomsten avdragsgill om du är en individ och inte behandlas som en kostnad på din skatt. Faktum är att de flesta fastighetsinvesterare tycker att det är extremt lätt att beräkna sin nettoförmögenhet med just detta enkla faktum ensam. En av anledningarna till att många fastighetsinvesterare inte inser hur enkelt det egentligen är att investera i fastigheter är att de är så fångas upp i att tjäna pengar. Många investerare försöker tänka för stor när det gäller att investera i fastigheter eftersom de har ingen aning om hur man investerar och vilka investeringar de ska leta efter för att tjäna pengar. När du investerar i fastigheter, en sak du måste komma ihåg är att det tar lite tid att få det lönat sig och att du inte alltid kommer att få en snabb avkastning på din investering. Till exempel kommer ett hus brukar ta tre till fem år innan du ens kan börja sälja det för något. Detta innebär att du kommer att vilja planera därefter när du investerar i fastigheter.

Köpa mark eller hyresfastighet

Det finns många typer av egendom du kan investera i. En av de bästa investeringarna för många investerare är att köpa en bit av egendom som ligger nära ett område som har en stor inkomst och kommer att uppskattas över tiden. Detta innebär att du bör rikta en fastighet som kommer att uppskatta i värde i en stadig takt under de närmaste åren eller tills du faktiskt får fastigheten. En sak du vill undvika när du investerar i fastigheter är att köpa en fastighet som inte finns på marknaden. Även om det finns många fastigheter som säljs dagligen, de flesta av dem inte har någon potential, och om de inte har en hel del potential, då fastigheten kommer förmodligen att prissättas mycket högre än vad värdet skulle kunna gå på i framtiden. En av de saker som du måste tänka på när du investerar i fastigheter är om fastigheten du köper har någon potential.

Vissa investerare kommer också att försöka köpa fastigheter som har flera enheter. Detta kan vara bra för dem för om de inte behöver oroa sig för underhåll av fastigheten eftersom det ägs av någon annan, kan de betala mindre i hyra. De kan också kunna köpa fler enheter eftersom de har mer eget kapital i fastigheten och därför är de mindre benägna att betala högre hyror. En sak som du bör undvika när du investerar i flera enheter är när hyresgästerna väljer att lämna sin enhet eftersom det kan resultera i att du förlorar pengar och behöva ta itu med alla reparationer och rengöring själv. En av de största misstagen som många fastighetsinvesterare gör är att investera i en fastighet som inte har någon framtid. Ett bra sätt att undvika detta misstag är att köpa ett hyreshus som ligger intill ett äldre hyreshus. Dessa två typer av fastighetsinvesteringsföretag tenderar att erbjuda liknande fastigheter, men de äldre flerbostadshus kommer att bli mycket billigare och de nyare kanske inte har samma avkastning som de äldre kommer att ha. En annan sak som du behöver veta när du investerar i fastigheter är att undersöka företagen bakom fastigheten du funderar på att investera i. Om du investerar i fastigheter för investeringsändamål, då måste du förstå vad du letar efter när du köper fastigheten. Detta kan hjälpa dig att undvika att göra en dålig investering beslut, och det kan också hjälpa dig att hitta en bra investering. Kontrollera alltid på bakgrunden av de människor som är inblandade i att göra fastigheter förvaltningsfastigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *