Fastigheter som ny investering

Här kan du boka en kostnadsfri takbesiktning i Uppsala

Här kan du boka en kostnadsfri takbesiktning i Uppsala

Här kan du boka en kostnadsfri takbesiktning i Uppsala

Har du ett hus i Uppsala med ett tak som kan behöva tvättas och vårdas? Om så är fallet kan du vilja boka in en takbesiktning för att få ett professionellt utlåtande om skicket på taket. Detta kan du göra kostnadsfritt via en lokal aktör inom takvård och takvätt. Läs vidare så berättar vi mer om denna möjlighet!

Boka in en kostnadsfri besiktning av ditt tak här

Det är viktigt att taket på ditt hus tas om hand på rätt sätt. Detta för att säkerställa att det håller sig i gott skick samt för att förebygga de problem som annars kan uppkomma. Är du i behov av en takbesiktning eller taktvätt? Om så är fallet kan du boka en sådan här. Processen ser ut på följande sätt:

  1. Du erbjuds en kostnadsfri besiktning. För att påbörja processen erbjuder SVEA Takvård en kostnadsfri takbesiktning. Du behöver bara fylla i formuläret på deras hemsida så bokar de in en tid med dig för besiktningen. Detta ger dig en möjlighet att diskutera dina behov och förväntningar med en professionell takvårdsexpert.
  2. En professionell takinspektion görs för att bedöma takets skick. Efter att du bokat din kostnadsfria besiktning kommer företagets erfarna team av takinspektörer att utföra en noggrann takinspektion. Detta hjälper dem att bedöma takets skick och identifiera eventuella problem eller områden som kan behöva extra uppmärksamhet.
  3. Miljövänlig takvård för en hållbar och effektiv rengöring. När takinspektionen är klar kommer de att använda miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och skydda ditt tak. Genom att använda skonsamma och effektiva metoder kan du vara säker på att ditt tak kommer att vara i bästa möjliga skick utan att skada miljön eller din omgivning.
  4. Ett tak som ser ut som nytt och skyddas i flera år framöver. Efter att SVEA Takvård har utfört den miljövänliga takbehandlingen kommer ditt tak att se ut som nytt och vara skyddat mot påväxt i minst 4 år framåt. Med regelbunden takvård och professionell service kan du vara säker på att ditt tak kommer att stå emot väderförhållanden och skydda ditt hem på bästa sätt.

Klicka dig vidare för att läsa mer och boka in en kostnadsfri besiktning av ditt tak!